Події
28 лютого 2015
Українська модель стала свідком вбивства Нємцова
news-image

Свідком вбивства політика Бориса Нємцова стала 23-річна громадянка України, модель Анна Дурицька. Про це стало відомо телеканалу LifeNews, передає Є! Єдність.інфо

Завдяки їй слідству вдалося встановити послідовність подій цього вечора. За слова Дурицької, вона чекала Нємцова в ГУМі, вони збиралися там повечеряти. Близько 23:00 пара вийшла на вулицю і пішки попрямувала у бік Василівського спуску.

Адвокат сім'ї Нємцова Вадим Прохоров раніше повідомив, що політику надходили погрози від невідомих в соціальних мережах.

 

«Підкреслю, що це було кілька місяців тому», - зазначив він.

Тим часом правоохоронні органи розглядають різні версії вбивства політика. «Безумовно, розглядаються версії пов'язані з політичною діяльністю Нємцова, його роботою на посаді депутата ярославської обласної думи», - повідомив «Інтерфаксу» джерело в правоохоронних органах.

Читайте також:Нємцов в інтерв'ю від 10 лютого: Боюся, що Путін мене вб'є

Вивчається також підприємницька версія. «Не відмітається також і версія, пов'язана з особистою неприязню», - додало джерело.

Опозиційного політика Бориса Нємцова невідомі застрелили увечері 27 лютого в центрі Москви. До нього під'їхав білий автомобіль, з якого було зроблено чотири постріли. Потім машина зникла. Від отриманих поранень політик помер.

Читайте також:У Москві убитий Борис Нємцов