Суспільство
1 березня 2015
У поведінці Путіна багато паралелей з Мілошевичем. При ньому теж вбивали опозиціонерів, - Саакашвілі
Опозиційний політик Борис Нємцов, безстрашно критикував владу, не боявся тюремного терміну.
news-image

Про це повідомив радник президента України, екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі на своїй сторінці в Фейсбук, інформує Є! Єдність.інфо

"Я зустрів Бориса Нємцова в останній раз кілька днів тому в Києві, в готелі" Фермонт. Ми пообідали і він розповів мені про марш, який він з соратниками планував провести в Москві. Абсолютно природно, я запитав його, чи він не боїться за свою безпеку в Росії, особливо зараз. Він відповів, що Путін живе за поняттями і його, як колишню посадову особу, навряд чи посадять надовго. Я його перебив і сказав, що він більше повинен побоюватися отрути в келиху червоного вина, який він тримав у руці, ніж арешту, але подивившись на вираз його обличчя, я відразу зрозумів недоречність жарти."

"Ми ще довго говорили про те, як закінчить Путін і обидва погодилися, що в його поведінці багато паралелей з Мілошевичем, якого війна зробила популярним і вона ж його згубила. Сьогодні я відразу ж згадав, що при Мілошевичу також вбивали опозиціонерів", - пише Саакашвілі.


"Боря Нємцов був дуже сміливою людиною, дуже відчайдушною. З ним можна було сперечатися і не погоджуватися, але неможливо було залишитися байдужим. Я знав його з середини 90-х, ми часто спілкувалися, особливо в останні роки. Пішов з життя друг інших народів і, одночасно справжній патріот Росії, просто дуже цікава людина в країні, якою керують злісні посередності. Дуже шкода...", - додав він.

Читайте також:Кадиров звинуватив західні спецслужби у вбивстві Бориса Нємцова