Суспільство
14 грудня 2020
Борислав Береза: «Ми перша країна в світі, яка без вакцинації і без жорсткого карантину перемогла COVID-19»
На фоні таких цифр, Борислав Береза очікує, що локдаун з 8 по 24 січня взагалі скасують.
news-image

Український політик Борислав Береза обурений, що МОЗ і КМУ подають дані, які нібито свідчать про зниження кількості хворих на COVID-19.

Хочу поаплодувати нашому Кабміну і окремо Міністерству охорони здоров'я. Ми перша країна в світі, яка без вакцинації і без запровадження жорсткого карантину перемогла COVID-19. Статистично.

Як пише політик, всього за пару тижнів скоротилися показники офіційної кількості захворілих на коронавірус без будь-яких дій. 

Хоча ... Одна дія була. Скоротили кількість проведених тестів. І бачите, як це позитивно вплинуло? Браво! Німеччина, США, Ізраїль і Франція мають у нас вчитися, як цього хотів Шмигаль. Але я даю шмигаліон відсотків, що до подібних маніпуляцій вони не опустяться. Їм важливо перемогти COVID-19, реально знизити кількість хворих і зберегти життя своїх громадян.
На тлі таких цифр чекаю оголошення про те, що локдаун з 8 січня по 24 скасовується. Якщо лицемірити і плювати на громадян, то вже по повній. Так, Володимир Зеленський? Адже "какая разніца" скільки проводити тестів і скільки реально хворих в Україні, якщо мета гарна тенденція в статистиці, а не реальні результати", - додав політик.

Нагадаємо, системний аналітик Євген Істребін писав:«Як можна ввести заборону на планові госпіталізації, але при цьому всі кабаки, клуби, дискотеки продовжують «тусити». Експерт переконаний, що на фоні збільшення навантаження на медсистему вся ця "задумка" із карантином вихідного дня до одного місця.

Також раніше ми повідомляли, що для тих, хто до цих пір в "танку" і не вірить в статистику по захворюваності на Covid, політтехнолог Олександр Кондратенко розповів у Фейсбук, яка насправді ситуація із госпіталізацією та лікуванням коронавірусу у столичних лікарнях на прикладі своєї мами.

До речі, щодо масок у час коронавірусної пандемії стався серйозний перегляд позиції медичної науки. Про це пише лікар, педіатр Євген Комаровський.