Суспільство
12 березня 2015
Міліціонерів зобов'язали завести сторінки в Facebook
Таке розпорядження дав начальник ГУМВС в Київській області Вадим Троян
news-image

Міліціонерів Київської області зобов'язали завести сторінки в соціальній мережі Facebook. Про своє розпорядженні написав начальник ГУМВС в Київській області Вадим Троян на своїй сторінці у Facebook, передає Є | Єдність.інфо.

"Враховуючи те, що час плине швидко, інформація про події розноситься блискавично, а чиновники, як правило, сидять в кабінетах і не знають, що у відбувається за їх межами, мною було прийнято рішення – кожному керівнику міліції районної ланки створити сторінку у соціальній мережі Facebook", -написав начальник ГУМВС.

На думку Вадима Трояна, це дасть змогу кожному начальнику вчитатись в проблеми людей, дізнатись про думку населення, оцінити роботу не тільки дільничих чи даїшників, а й деяких своїх колег.

"Повірте, як тільки громада дізналась про мій акаунт в цій соціальній мережі, то почала викладати такі факти про міліціонерів, що не вчитуючись у них можна одразу не тільки звільняти із займаних посад, а навіть передавати матеріали до суду. Але більшість таких повідомлень були хибні", -повідомив Троян.

Також головний міліціонер Київщини відзначив, що у той час,  коли відбувається прийом громадян - то частіш за все керівники виїздять на "пригоди" у район і не зустрічаються із заявниками.

"Тож враховуючи все це, сподіваюсь, що керівники міліції в області будуть отримувати теж дуже багато цікавої інформації, спілкуватимуться з населенням в online режимі", -зазначив Троян.
Читайте також: У Києві затримали волонтера, який привласнив майже 100 тисяч гривень