Події
6 квітня 2015
Харківську міліцію очолив полковник, який захищав Горлівку від сепаратистів
Новим начальником Харківського міського управління міліції призначений Андрій Крищенко, який захищав Горлівку Донецької області від сепаратистів.
news-image

Як повідомили у відділі зв’язків із громадськістю головного управління МВС України в Харківській області, сьогодні особовому складу ГУМВС був представлений новий керівник  Харківського міського управління міліції, передає Є | Єдність.інфо.

Новий керівник, Андрій Крищенко до призначення очолював управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області.

«42-річний полковник міліції Андрій Крищенко прибув до Харківської області з Донеччини. За роки служби в органах внутрішніх справ обіймав різні керівні посади в Кіровоградській та Донецькій міліції. Напередодні призначення у Харків він очолював управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області», - зазначили в міліції.

Начальник ГУМВС України  в Харківській області  генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв, який представляв Крищенка, наголосив,  що він «є досвідченим  міліціонером,  вимогливим  та принциповим керівником, має значний досвід оперативної роботи».

У свою чергу, Андрій Крищенко завірив усіх присутніх, що зі своїми задачами харківська міліція впорається та зможе навести належний правопорядок у місті.

Читайте також: У Харківській області за сепаратизм звільнені майже 400 міліціонерів