Суспільство
16 травня 2015
Сьогодні в центрі Києва перекриють рух громадського транспорту
Під час святкування Дня Європи в Києві 16 травня закривається рух громадського транспорту.
news-image

Під час святкування Дня Європи в Києві 16 травня закривається рух громадського транспорту: на Михайлівській площі - з 8:00 до 22:00, на вул. Михайлівській та вул. Хрещатик - з 10:00 до 15:00. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

Крім того, організовується рух автобусів маршруту №24 "Музей історії Великої Вітчизняної війни - Європейська площа".

Під час проведення легкоатлетичного пробігу Euro Rum 2015 за маршрутом: Михайлівська пл. - вул. Велика Житомирська - Львівська пл. - вул. Ярославів Вал - вулиця Володимирська - Михайлівська пл. (орієнтовно з 11:30 до 14:30) будуть внесені тимчасові зміни в роботу громадського транспорту, а саме: рух тролейбусів маршрутів №6, 16 відповідно від Мінського масиву та вул. Академіка Щусєва до ст. м "Лук'янівська"; рух тролейбусів маршруту №18 від вул. Сошенка до Повітрофлотського шляхопроводу. 

Крім того, зазначили в КМДА, у зв'язку з проведенням продовольчих ярмарків 16 травня в рух тролейбусів №37А і автобусів №61, 72 будуть внесені зміни. Так, на вул. Марини Цвєтаєвої на ділянці від проспекту Маяковського до вул. Миколи Закревського рух тролейбусів маршруту №37А буде організовано за маршрутом №37. На вулиці Лисковській на ділянці від вул. Милославської до вул. Радунської траса слідування автобусів маршруту №61 буде змінена і організована: від залізничної платформи "Троєщина" до вул. Радунської за діючою трасою, далі – вул. Милославська (без заїзду на вулицю Лисковську).

Читайте також: На відкритті виставки квітів "Україна Європейська" Кличко загадав бажання, посадив жоржини і відчув себе в Європі (фоторепортаж)

На вул. Світлицького, 25 рух автобусів маршруту №72 буде організовано по трасі: від станції метро "Контрактова площа" до вул. Осиповського за діючою трасою, далі: вул. Межова - вул. Краснопольська - вул. Западинська - далі за діючою трасою.