Київ
22 травня 2015
Конфлікт у київській маршрутці закінчився пограбуванням
Винуватець конфлікту поцупив чужий мобільний телефон.
news-image

Дільнічні інспектора Дарницького райуправління міліції відпрацьовували територію, коли побачили на зупинці громадського  транспорту  чоловіка  із закривавленим обличчям, пише «Є» із посиланням на прес-службу ГУМВС і м. Києві.

Чоловік розповів , що в одній зі столичних маршруток виник конфлікт –  пасажир відмовився  оплатити  проїзд.  Решта пасажирів в салоні обурилися.  Інцидент переріс у бійку. Під час бійки між  пасажирами в постраждалого випадково  поцілили скляною пляшкою, він втратив рівновагу, випустив з рук мобільний.

Цим скористався винуватець конфлікту - чоловік забрав чужий телефон і побіг міжбудинки. 

Дільничні за кілька хвилин виявили зловмисника на одній з вулиць. Побачивши правоохоронців, він викинув поцуплений мобільний. Проте чоловіка затримали і викликали на місце події слідчо-оперативну групуміліції. Затриманий – 34-річний раніше неодноразово судимий киянин, - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Слідчим відділом Дарницького РУ ГУМВС  України  в місті Києві  відносно чоловіка, який перебуває під вартою,  розпочато  кримінальне провадження за ст.186 ККУ країни «Грабіж». 

Читайте також: У київській маршрутці кишенькового злодія затримано завдяки пильності потерпілої та небайдужості оточуючих