Київ
26 червня 2015
У столичній сауні правоохоронці викрили бордель (відео)
За послуги сексуального характеру клієнти платили дівчатам грошове винагородження в сумі понад 1000 гривень.
news-image

Правоохоронці столиці отримали інформацію щодо осіб, які займаються звідництвом в розважально-оздоровчих закладах, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м.Києві.

Зокрема, місце розпусти знаходилось в сауні, розташованій на вулиці Бакуніна, що неподалік від центральної частини міста.

За результатами проведених заходів було встановлено 27-річну громадянку, уродженку Черкаської області, яка в цьому приміщенні налагодила інтимний бізнес. Для чоловіків, бажаючих відпочити "по -дорослому", дівчина пропонувала послуги проституток.

 За послуги сексуального характеру клієнти платили дівчатам грошове винагородження в сумі понад 1000 гривень. Звісно, за такий "посередницький сервіс" звідниця отримувала частину коштів від замовників сексуальних втіх. Міліціонери потрапили в сауну саме тоді, коли "добродійка" зводила чергових бажаючих розважитися.

 Відносно двох повій складено адміністративні матеріали за ознаками ст. 181-1 КУпАП - (зайняття проституцією). В ході особистого огляду у однієї з них виявили та вилучили грошові кошти у сумі 1200 гривень за надання послуг інтимного характеру.

Факт звідництва внесено до Єдиного обліку Солом'янського РУ ГУМВС України в місті Києві та розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 302 Кримінального кодексу України (Створення або утримання місць розпусти і звідництво). 

Читайте також: Пограбувавши київський банк, злочинець залишив керівнику установи плитку шоколаду