Київ
15 липня 2015
У Києві проведуть капітальний ремонт 10 бюветів
На цьому тижні розпочато капітальний ремонт 10 бюветних комплексів Києва. Крім власне ремонту і заміни обладнання, оновлять зовнішній благоустрій комплексів.
news-image

Про це виданню "Мир Квартир" повідомила прес-служба КМДА з посиланням на заступника голови КМДА Петра Пантєлєєва, передає «Єдність».

Зокрема, розпочато роботи за адресами: вул. Салютна (парк "Веселка"), вул. Менделєєва, 12, вул. Григоренка, 41, вул. Печенізька, 16, вул. Ілліча, 4/6, вул. Жуковського, 8-12, вул. Котельникова (перетин з вул. Петрицького), вул. Туполєва, 22-Б, вул. Алма-Атинська, 109, вул. В. Піка, вул. Тешебаєва.

Запланована дата закінчення ремонтних робіт - 30 липня цього року.

З початку року вже відновлено роботу 43 бюветів. У цьому місяці буде відремонтовано ще 11. Таким чином ми відновимо всі бювети, де не потрібно буріння нових свердловин, адже ці роботи достатньо масштабні й дорогі. Тому плануємо їх на перспективу, - повідомив заступник голови КМДА.

 

Читайте також: Проект «Київська вітальня» переміг у конкурсі на найкращу концепцію організації громадського простору на Контрактовій площі (фото)