Київ
5 серпня 2015
У Києві іноземці влаштували бордель (відео)
У столиці затримано чоловіка та жінку, які тривалий час займалися сутенерством і втягуванням до зайняття проституцією молодих дівчат.
news-image

Громадяни іншої держави - 52-річна жінка та 31-річний чоловік – організували у столиці нелегальний, проте вельми прибутковий бізнес: тривалий час утримували місце розпусти, передає «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС в м. Києві.

Сутенери винайняли помешкання та обладнали його належним чином – антураж, необхідна атрибутика для найпримхливіших клієнтів, супутні витратні матеріали. Далі підібрали двох дівчат, які проживали та надавали сексуальні послуги в цій квартирі.

Прибутки та витрати заносилися власниками у спеціальний журнал бухгалтерського обліку, а у Інтернеті постійно оновлювалися об’яви. Година розваг із дівчатами коштувала клієнтові 1500 гривень. Половину заробленого «працівниці» віддавали сутенеру, остачу залишали собі.

Під час проведення санкціонованих обшуків у орендованій квартирі та за адресами проживання фігурантів, працівники  міліції виявили та вилучили документацію, що свідчила про надання послуг сексуального характеру клієнтам, грошові кошти у розмірі 6 тисяч гривень, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, контрацептиви тощо. Наразі розпочато кримінальне провадження за двома статтями КК України: ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до семи років, та ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) - карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також: Міліціонер і повія «розводили» водіїв на автодорозі Харків - Київ