Події
31 серпня 2015
На Одещині підполковника міліції викрали під час перевірки автомобіля
У ході перевірки водій штовхнув міліціонера до вантажного відділення, закрив та повіз у невідомому напрямку.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в Одеській області,  до чергової частини Ізмаїльського міськвідділу міліції надійшло повідомлення по телефону від працівника відділу протидії злочинам у сфері економіки про те, що його викрали та везуть на автомобілі у невідомому напрямку, передає  «Єдність».

Встановлено, що підполковник міліції, у рамках виконання своїх службових обов’язків, на 107-му км автодороги «Одеса-Рені» зупинив автомобіль «Рено» з метою перевірки на предмет перевезення контрабандної продукції. 

У ході перевірки водій штовхнув міліціонера до вантажного відділення, закрив та повіз у невідомому напрямку. Через деякий час вказаний автомобіль був зупинений на посту ДАІ біля с.Кірнічки Ізмаїльського р-ну. Водієм виявився 45-річний житель м. Білгород-Дністровського.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України, згідно санкції якої вказані дії караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. Розслідування триває. 

Читайте також: У Голосіївському районі столиці виявлено наркопритон (відео)