Події
8 вересня 2015
На Рівненщині чоловік знайшов вдома жінку та доньку мертвими
Голова сімейства застав жахливу картину – 18-річна дочка та 55-річна дружина лежали у ванній кімнаті на підлозі без ознак життя.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в Рівненській області, нещасний випадок трапився вчора близько 16 години у селі Великий Олексин Рівненського району, передає «Єдність».

Голова сімейства застав жахливу картину – 18-річна дочка та 55-річна дружина лежали у ванній кімнаті на підлозі без ознак життя. 

Батько того дня виписувався з медичного закладу, де лікувався стаціонарно. Вдома помешкання ніхто не відкривав, тож довелося вибивати двері підсобного приміщення, щоб зайти в будинок. У ванній кімнаті на підлозі господар виявив тіло дружини, а поряд — тіло дочки. Було негайно викликано правоохоронців, - йдеться в повідомленні відомства.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч.1 ст.115 КК України.

Провівши огляд місця події та поверхневий огляд жінок, правоохоронці висувають версію, що попередньою причиною смерті є ураження електрострумом, адже, на тілі матері є сліди від опіків. Тіла загиблих направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка визначить остаточну причину смерті.

Читайте також: На Донеччині трьох шахтарів, які до смерті побили свого колегу, відпустили під домашній арешт