Події
24 вересня 2015
Стала відома дата суду над російськими ГРУшниками
Суд у справі проти Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова призначений на 29 вересня.
news-image

Судовий процес над затриманими російськими спецназівцями Євгеном Єрофєєвим і Олександром Александровим розпочнеться 29 вересня. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила адвокат Єрофєєва Оксана Соколовська, передає  «Єдність».

Виходячи з інформації, отриманої мною тільки що, підготовче засідання відбудеться 29 вересня 2015 року о 09:00, - написала Соколовська.

За її словами, "вчора з порушенням порядку визначення підсудності під час розгляду кримінального провадження за звинуваченням Єрофєєва і Александрова Головною військовою прокуратурою був поданий обвинувальний акт з реєстром в Голосіївський суд м. Києва; колегією суддів було призначено підготовче засідання у справі".

Адвокат переконана, що буде повернення обвинувального акта.

Нагадаємо, що російські спецназівці Олександр Александров та Євген Єрофєєв були затримані українськими військовими поблизу Щастя (Луганська область) 16 травня. На допиті затримані росіяни заявили, що вони є військовими і служать в 3-й Окремій гвардійській бригаді спецназу РФ, що дислокується в Тольятті. Російська влада неодноразово спростовувала будь-яку участь військових у конфлікті на Донбасі. 

Читайте також: Бутусов опублікував фото з телефону затриманого ГРУшника Олександра Александрова