Суспільство
2 грудня 2015
Росіянці - чемпіонці світу з тайського боксу з Росії загрожує два роки колонії
Спортсменка поранила з пневматичного пістолета пасажирку автомобіля, що підрізав її на дорозі.
news-image

Справа стосовно чемпіонки світу з тайського боксу Оксани Кіжнерової, яка поранила з пневматичного пістолета пасажирку автомобіля, що підрізав її на дорозі, передано до суду. Про це повідомила старший помічник прокурора Омської області Тетяна Бородіна, передає «Є!».

За заподіяння шкоди здоров'ю та грубе порушення громадського порядку чемпіонка світу може отримати два роки позбавлення волі, - пояснила вона.

За даними регіонального УМВС, яке вело розслідування, дорожній конфлікт із застосуванням зброї стався в серпні цього року в самому центрі Омська на перехресті вулиць Маршала Жукова і 10 років Жовтня.

Автомобіль Toyota Celica завадив перебудуватися на дорозі машині Toyota Altezza, якою керувала Оксана Кіжнерова. Біля світлофора спортсменка вступила в конфлікт з водієм, а потім двічі вистрілила у відкриті вікна. Поранення в область скроні отримала 19-річна Христина Еппінгер, що сиділа на задньому сидінні і яка згодом була госпіталізована. Після цього Кіжнерова зникла з місця події, - повідомили у прес-службі відомства.

Правоохоронці також встановили, що в червні 2015 року Кіжнерова була позбавлена ​​на 1,5 року водійських прав за відмову від проходження медобстеження на стан сп'яніння. У момент інциденту вона сиділа за кермом незаконно і була піддана адміністративному арешту на чотири доби.

Читайте також: У Києві парубок організував своє «викрадення», аби отримати від батька гроші на мотоцикл