Події
2 грудня 2015
Глава адміністрації президента РФ зустрінеться з Памелою Андерсон побалакати "про долю зникаючих тварин"
Кремлівські чиновники готуються до зустрічі з голівудською зіркою для обговорення долі далекосхідного леопарда та інших зникаючих тварин.
news-image

Глава Мінприроди Сергій Донський заявив, що він і глава адміністрації президента Сергій Іванов можуть наступного тижня провести зустріч з голлівудською зіркою Памелою Андерсон для обговорення долі далекосхідного леопарда та інших зникаючих тварин, повідомляє «Є!» з посиланням на "Інтерфакс".

Якщо я не помиляюся, то найближчим часом, у грудні, вона (Памела Андерсон - прим.ред.) повинна приїхати до Росії. У неї тут багато заходів, - повідомив журналістам Донський.

Міністр додав, що у нього може наложиться поїздка в Париж на кліматичну конференцію, однак він постарається знайти час у графіку для зустрічі з Андерсон.

Крім того, за словами Донського, у зустрічі може взяти участь Сергій Іванов.

Я думаю, я сподіваюся, що ми зберемося всі разом і обговоримо ці проблеми, - сказав він.

Нагадаємо, минулого вересня Андерсон організувала у Владивостоці благодійний аукціон на підтримку проектів з охорони навколишнього середовища і рідкісних видів тварин Далекого Сходу. Зібрані кошти були спрямовані на боротьбу з браконьєрством, незаконним промислом і торгівлею тваринами в інтернеті, а також на проекти з екологічній просвіті на території Далекосхідного федерального округу.

Читайте також: Памела Андерсон від радості перемоги над гепатитом С сфотографувалася оголеною (ФОТО)