Міхалков вимагає показати його скандальний "Бесогон ТВ"
Режисер Микита Міхалков сказав, що продовжить співпрацю з ВДТРК тільки за умови показу випуску його програми «Бесогон ТВ», яку раніше телеканал «Россия 24» зняв з ефіру.
news-image

Про це у вівторок, 15 грудня, повідомляє «Є!» з посиланням на російське РБК.

Якщо ВГТРК відмовиться показати випуск «Бесогон-ТВ» і передача буде затребувана глядачами, Микита Міхалков може розглянути питання про співпрацю з іншими телеканалами.

Нагадаємо, у понеділок, 14 грудня, телеканал «Россия 24» зняв з ефіру програму Микити Михалкова, яка була присвячена журналістиці, свободі слова і відповідальності за публічні висловлювання.

«В ефірі каналів холдингу не допускається поява матеріалів, які наші колеги по телевізійному цеху можуть розцінити як недружні і тим більше - образливі. З досвіду 1990-х російське телебачення знає, як виникають і до чого призводять «ефірні війни», - написали в ВДТРК.

Міхалков записав програму після твітта спортивного коментатора телеканалу «Матч ТВ» Олексія Андронова. Під час V всесвітнього конгресу співвітчизників, що проживають за кордоном, він нецензурно висловився про «весь русский мир», пізніше запис було видалено.

Режисер зазначив, що слова Андронова розкритикував депутат Держдуми Олексій Пушков у програмі «Постскриптум» на ТВЦ, проте цей епізод вирізали в повторі випуску.

Читайте також: Микита Міхалков порівняв політику України з фашистською Німеччиною, а себе - з Ейзенштейном