Політика
17 лютого 2016
Якби нам пропонували гроші за голосування, ми б взяли - Ляшко
Лідер Радикальноі партії прокоментував вчорашне голосування за відставку Уряду.
news-image

Сьогодні у кулуарах Верховноі Ради лідер Радикальноі партії Олег Ляшко прокоментував журналістам вчорашне голосування за відставку Уряду, передає кореспондент «Є!»

Головний радикал назвал вчорашні подіі "договірняком" та зазначив, що фракціі Радикальноі партії грошей ніхто не пропонував.

Нам, на жаль, ніхто не пропонував грошей. А якби пропонували, ми б, безумовно, їх взяли, внесли б на партійний рахунок і публічно оголосили б цих "добродіїв". А перед цим би запитали - де вони їх взяли. Втім, навіть, якби ми взяли ці гроші, то все одно проголосували б за відставку Уряду. Як казав один політик : "Це крадене у народу, тому - беріть, але голосуйте по совісті, - сказав нардеп.

Вчорашне голосування у Парламенті Олег Ляшко назвав "договірняком" між Президентом, Урядом та олігархами.

А крайній у цьому - народ. Всі чекали, що рішення про відставку буде логічним, бо ми маємо катастрофічну ситуацію у країні і треба створювати Уряд народної довіри. А ми вчора побачили, як ті, хто найбільше кричав проти "злочинного Уряду", влаштували договірняк, - розповів нардеп.

На думку нардепа, найбільш цинічним у цій ситуаціі виглядає Президент Петро Порошенко.

Це ж яким треба бути циніком, щоб за дві години до розгляду питання про відставку, закликати Уряд і Генпрокурора піти у відставку, а через дві години фракція Президента "валить" питання, а Генпрокуратура заявляє, що Генпрокурор заяви не подавав, а находиться у відпустці....Горе цій владі, яка не зрозуміла, що народ після революції змінився, - підсумував нардеп.

Як зазначив політик, відтепер питання про відставку Уряду можливо підняти лише на наступній сесії, що відбудеться у вересні.