Стало відомо, від кого вагітна Меган Фокс
Меган Фокс чекає на третю дитину.
news-image

Чоловік голлівудської зірки Меган Фокс - Брайан Остін Грін - недавно розповів журналістам, що вони з Меган з нетерпінням чекають народження ще однієї дитини, повідомляє «Є!».

Новина про те, що Фокс вагітна стала відома минулого тижня. Безумовно, громадськість дуже цікавило питання про батьківство, адже в серпні минулого року Меган подала на розлучення після п'яти років шлюбу з Гріном. Однак Брайан не дав можливості шанувальникам довго це обговорювати і розповів, що саме він незабаром стане щасливим батьком.

Також актор зазначив, що цього малюка вони з Меган не планували, як старших синів - 3-річного Ноа Шеннона і 2-річного Боді Ренсома.

«Знаєте, ми нічого не планували. Все сталося само собою. У моєму віці троє дітей - це безумство. В цьому році мені буде 43 », - розповів Брайан.

42-річний Грін підкреслив, що коли Меган народила йому хлопчаків, він став ще сильніше цінувати життя, а також бути обережнішим під час гонок.

Про вагітність Фокс стало відомо під час фестивалю CinemaCon в Лас-Вегасі. Актриса вийшла до преси в сукні, яка добре підкреслювала округлий животик.