Події
22 липня 2016
На Київщині будівельник, що робив ремонт, ледь не вбив замовницю
Робітник по найму вдарив 73-річну жінку по голові сокирою.
news-image

Як повідомили у поліції Київської області, на спецлінію надійшло повідомлення від жителя міста Боярка про те, що на подвір’ї будинку він виявив свою бабусю без свідомості з рубленими ранами на голові, а в будинку викрадені цінні речі, передає «Є!»

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 18-річний мешканець села Білогородка, який проводив будівельні роботи у будинку потерпілої та його 31-річна подруга.

З’ясувалося, що між хлопцем та бабусею виникла сварка. «Підігрітий» алкоголем робітник вхопив сокиру та наніс рубані рани голови старенькій.

Після чого разом з подругою викрав цінні речі з будинку.

Після скоєного злочину молода парочка направилась до ломбарду, щоб здати викрадене майно. На отримані кошти купили спиртні напої та розпивали їх за місцем проживання, де їх і затримали працівники поліції, - йдеться в повідомленні відомства.

Підозрюваних затримано. Наразі хлопцю обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а жінці – домашній арешт.  

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка), та за ч.3 ст.15, ч.1  ст.115 (замах на вбивство) КК України, санкція якої передбачає позбавлення волі від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.   

Читайте також: На Київщині затримано групу сутенерів