Шоу-біз та культура
2 вересня 2016
Кейт Мосс і праправнук Бісмарка зіграють весілля в Греції
Нареченій - 42 роки, її обранцю - 29.
news-image

Супермодель Кейт Мосс і фотограф Микола фон Бісмарк влаштують скромне весілля в Греції, пише Daily Mail, передає «Є!»

За відомостями видання, 42-річна манекенниця і 29-річний праправнук канцлера Німецької імперії Отто фон Бісмарка планують одружитися не пізніше Різдва. Однак пара не буде висилати запрошення раніше, ніж буде юридично оформлено розлучення Мосс з чоловіком, музикантом Джеймі Хінсом.

Фон Бісмарк і Мосс познайомилися на відпочинку в Греції влітку 2015 року. Про те, що вони заручені, стало відомо в серпні поточного року. Влітку 2016-го Кейт і Микола знову відвідали середземноморську країну. Вони прибули на грецький острів Гідра і, за інформацією Daily Mail, підшукували відповідне місце для проведення весільної церемонії.

Кейт Мосс - британська супермодель, відома як одна з найбільш високооплачуваних манекенниць 1990-х і 2000-х років. Була в стосунках з видавцем Джефферсоном Хеком, від якого в 2002 році народила доньку Лілу Грейс. У вересні 2007 року познайомилася з Джеймі Хінсом, гітаристом групи The Kills. Вони одружилися 1 липня 2011 року в Лондоні.

Микола фон Бісмарк - німецький аристократ, модний фотограф зі світовим ім'ям і праправнук «залізного канцлера» Отто фон Бісмарка. Молодий граф регулярно потрапляє в списки найбажаніших холостяків планети.