Політика
27 вересня 2016
Порошенко зустрівся з президентом Ізраїлю
Сьогодні президент Ізраїлю виступить в українському парламенті.
news-image

На площі перед будинком Адміністрації Президента України відбулася офіційна церемонія зустрічі президента України Петра Порошенка та президента Ізраїлю Реувена Рівліна, який перебуває в Україні з державним візитом, передає «Є!»

Урочиста церемонія зустрічі президента Ізраїлю розпочалася з виконання гімнів Ізраїлю та України, після чого глави двох держав оглянули стрій воїнів почесної варти та представили свої делегації.

По завершенні церемонії розпочалася зустріч Петра Порошенка з Реувеном Рівліним у форматі «віч-на-віч», яка продовжиться переговорами делегації України та Ізраїлю під головуванням президентів двох держав.

У цей день президенти України та Ізраїлю  також візьмуть участь у парламентських слуханнях на тему «75-ті роковини трагедії Бабиного Яру: уроки історії та сучасність», які заплановані у Верховній Раді України.

Президент Ізраїлю виступить в українському парламенті та візьме участь у спільному засіданні депутатських груп міжпарламентських зв’язків між Верховною Радою України та Кнессетом Держави Ізраїль.

29 вересня президенти України та Держави Ізраїль разом із дружинами візьмуть участь у жалобній церемонії із вшанування 75-х роковин трагедії в Бабиному Яру.