Суспільство
20 лютого 2017
В Хусті діти вбили матір та викинули тіло в річку
Правоохоронці оперативно розкрили вбивство 42-річної жінки.
news-image

Вчора, 19 лютого, ввечері  надійшло повідомлення від мешканця Хуста про те, що  його дружина пішла з дому в невідомому напрямку і місце її перебування по теперішній час не відоме, передає «Є!» із посиланням на поліцію Закарпатської області.  

В ході проведення перевірки поліцією встановлено, що біля 02 год ночі 19 лютого, в місті Хуст 18-річний син потерпілої на грунті побутового конфлікту, взяв дерев’яну скалку та наніс декілька ударів по голові своїй матері. Пересвідчившись що вона померла, разом з 16-річною сестрою він виніс тіло жінки на околицю міста та скинув у річку Ріка, - йдеться в повідомленні поліції.

Працівники поліції спільно з рятувальниками виявили тіло неподалік села Крива, під автодорожним мостом річки Тиса біля опори. Працівники ДСНС обстежили 2 км дна річки.

18-річному хустянину та його сестрі оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 п. 12 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство вчинене групою осіб).

Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Читайте також: У Львові та Харкові під виглядом стриптиз-клубів працювали борделі (фото)
Читайте також: Під Києвом дитина викинулася з вікна: батьки забрали комп'ютер
Читайте також: На Камчатці пасажирський автобус два кілометри тягнув за собою жінку