Події
25 березня 2017
У Балаклії мародери наживаються на школах: одного затримано
Близько 23:00 під час патрулювання міста правоохоронці виявили біля однієї з господарських споруд дрібну техніку.
news-image

У Балаклії Харківської області співробітники  батальйону поліції особливого призначення затримали чоловіка, який пограбував школу і сусіда. Про це повідомляє прес-служба поліції області, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Близько 23:00 під час патрулювання міста правоохоронці виявили біляоднієї з господарських споруд дрібну техніку. Власником приміщення виявився 52-річний місцевий житель. Під час перевірки, при огляді споруди та помешкання чоловіка, було виявлено та вилучено 4 комп’ютери та системні блоки, коробка ледламп. Наразі встановлено, що частину майна зловмисник виніс з сусідської квартири, решту з Балаклійської загальноосвітньої школи № 6", - сказано в повідомленні.


На теперішній час проводяться першочергові слідчі дії щодо встановлення потерпілих. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Як відомо, вночі 23 березня в Балаклії на території військового арсеналу Міноборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

У ДСНС прогнозували, що території населених пунктів в Балаклійському районі розчистять від вибухонебезпечних предметів до неділі, 26 березня.

Читайте також: Керівництво Київавтодору спіймали на розкраданні сотень мільйонів
Читайте також: Ситуація в Балаклії: нові подробиці і фото