Події
9 січня 2015
Голосіївською міліцією розкрито сплановане вбивство
Столичні правоохоронці розкрили ретельно сплановане вбивство чоловіка, якого, як безвісті зниклого, шукали близько тижня
news-image

В останній день грудня 2014 року до Голосіївського районного управління столиці звернувся з заявою киянин, який повідомив про те, що зник його рідний брат на власному автомобілі марки «Хонда Акорд». Про це інформує Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ГУМВС у м. Києві.

З метою встановлення місцезнаходження безвісті зниклого молодика було опитано його близьких та знайомих, проведено ряд оперативно-розшукових заходів.

Тим часом до брата розшукуваного звернувся громадянин, який назвав себе екстрасенсом та за винагороду близько 3 тисяч доларів пообіцяв показати тіло зниклого. Родич померлого погодився.

Всі дії, що відбулися потім, контролювалися та узгоджувались з міліцією, про що чоловік з нібито екстрасенсорними здібностями навіть не здогадувався.

Згодом почала вимальовуватися страшна картина подій, які трапились.

У лісосмузі на відстані 200-250 метрів від проїжджої частини у Васильківському районі правоохоронці виявили труп безвісті зниклого з проломленою головою.

Слідчим відділом було зібрано достатньо доказів для затримання групи осіб, які підозрюються у скоєнні вбивства з метою заволодіння автомобілем та грошовими коштами.

Підозрювані – троє киян 20-25 років та громадянин Російської Федерації 1970р.н.

Встановлено, що затримані ретельно спланували тяжкий злочин, для чого під вигаданою причиною виманили потерпілого у лісосмугу, де росіянин наніс йому близько десяти ударів залізною трубою по голові.

Ймовірно, якщо б не втручання працівників міліції, на брата загиблого чекала така сама участь.

Наразі тривають слідчі дії. Підозрюваних затримано за статтею 208 КПК України.