Події
17 червня 2017
У Львові поліцейські застрелили собаку, який кинувся на них
В поліцію надійшов виклик про те, що на вул.Стрийська 74 невідомий чоловік сидить на зупинці громадського транспорту на лавці в стані алкогольного сп'яніння.
news-image

У п'ятницю, 16 червня, у Львові, на вулиці Стрийській, стався інцидент на повороті на вулицю Сахарова - напад з собакою на поліцейських. Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції міста Львова, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

Відзначають, що в поліцію надійшов виклик про те, що на вул.Стрийська 74 невідомий чоловік сидить на зупинці громадського транспорту на лавці в стані алкогольного сп'яніння.

"Прибувши, патрульні побачили, що громадянин разом з собакою бійцівської породи без повідка і намордника. Під час спілкування з поліцейськими чоловік бив тварину, ніж розлютив [собаку] і вона почала кидатися на поліцейських. Відбивши два напади, поліцейські прийняли рішення застосувати зброю і здійснили постріл в стегно собаки. Її життю нічого не загрожує. Собаці вкололи снодійне і доставляють в ветлікарню Лев, "- розповіли в прес-службі патрульної поліції Львова.

На місці працювали слідчі. На чоловіка склали два адмінпротоколи, а саме за появу в громадському місці в нетверезому стані та за порушення правил утримання собак.

Читайте також: Прорив каналізації на Харківщині: нечистоти забруднили ставки та поля (відео)