Україна
3 серпня 2017
В Україні пройшов перший вступний іспит на магістратуру за технологією ЗНО
Участь у вступному випробуванні взяла 16 081 особа, що становить 95 % від загальної кількості зареєстрованих.
news-image

В Україні відбулася перша сесія зовнішнього незалежного оцінювання для вступників на магістратуру за спеціальністю "Право". За даними Українського центру оцінювання якості освіти, участь у випробуванні взяло участь більше 16 тисяч осіб, інформує «Є!», з посиланням на УНН.

 За інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у вступному випробуванні взяла 16 081 особа, що становить 95 % від загальної кількості зареєстрованих.

21 вступник не зміг потрапити у пункт тестування через запізнення, 8 – через відсутність одного з обов’язкових документів. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечували 2 875 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 49 громадських спостерігачів, шестеро з яких є представниками ЗМІ.

Відповіді на тестові завдання мають бути оприлюднені протягом двох робочих днів після проведення випробування на сайтах Міністерства освіти і науки України та вищих навчальних закладів України, які здійснюють прийом на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальністю "Право".

Результати вступного випробування будуть розміщені 15 серпня 2017 року у персональних "Кабінетах вступника-магістра".

Читайте також: Якби Трамп не став президентом, він би знімався у фільмах жахів, - ЗМІ
Читайте також: У Міністерстві охорони здоров'я розповіли як Супрун отримала українське громадянство
Читайте також: Україна підписала міжурядові угоди про взаємне визнання документів про освіту з 20 країнами