Суспільство
29 січня 2015
Чернігівська депутатка тепер розповість про "бандерлогів" в прокуратурі
Депутатка міськради з трибуни з’їзду Партії регіонів у Харкові назвала прихильників Євромайдану "бандерлогами".
news-image

Слідче управління СБУ в Чернігівській області відкрило кримінальне провадження проти депутата Чернігівської міської ради Людмили Скоробагатько, яка у розпал Революції Гідності з трибуни з’їзду Партії регіонів у Харкові назвала прихильників Євромайдану "бандерлогами". Про це повідомляє Є | Єдність.інфо із посиланням на Укрінформ.

Цю інформацію підтвердили в УСБУ.

"Кримінальне провадження відкрито за ч. 3 ст. 109, що передбачає відповідальність за дії, спрямовані на насильницьке повалення конституційного ладу або захоплення державної влади. Розпочато досудове розслідування. Особа, обвинувачена за 109-ю статтею, може бути позбавлена волі строком до п’яти років", - сказало джерело.

Як повідомлялося, про активістку антимайдану і організатора "тітушок" у Чернігові всі згадали нещодавно, коли її призначили директором школи №35 обласного центру. Громадськість дуже обурилася цим фактом, провела кілька акцій протесту, написала в Міністерство освіти і науки і домоглася її звільнення.

До призначення директором школи депутат Чернігівської міської ради і донедавна член Партії регіонів Скоробагатько багато років очолювала відділ сприяння діяльності депутатів міськради.