Війна
12 квітня 2018
Від початку доби бойовики 28 разів обстріляли позиції українських військовиків, - штаб
Унаслідок ворожого вогню жоден український воїн не постраждав.
news-image

У зоні проведення АТО від початку доби бойовики 28 разів обстріляли позиції українських військових. Про це повідомляється на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112.

Зокрема на луганському напрямку із заборонених мінськими домовленостями 120 та 82-мм мінометів бойовики обстріляли укріплення ЗСУ поблизу Троїцького. Міномети калібру 82 мм ворог застосував по захисниках Кримського, а в районі Луганського - стріляв з БМП. Також під вогонь з гранатометів потрапили оборонці Новозванівки.

На донецькому напрямку з 82-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї окупанти неодноразово вели вогонь по наших укріпленнях в районі Шахти "Бутівка". З гранатометів, великокаліберних кулеметів, озброєння БМП та стрілецької зброї обстріляні оборонці Водяного. Також гранатомети, снайперську та стрілецьку зброю противник застосував по захисниках Авдіївки, озброєння БМП – в районі Талаківки, великокаліберні кулемети – поблизу Павлополя, Пісків та Опитного, а стрілецьку зброю – неподалік Мар’їнки та Лебединського.

Унаслідок ворожого вогню жоден український выйськовий не постраждав. 

Читайте також:Після Донбасу будуть Крим, Кубань та інші території, – Гіркін зробив невтішний прогноз для Росії