Події
7 лютого 2020
Стрілянина в Мукачеві: постраждалого пов'язують з екснардепом Ланьо – фото, відео
Вранці 7 лютого у Мукачеві, що на Закарпатті, сталася стрілянина.
news-image

Вранці 7 лютого у Мукачеві, що на Закарпатті, сталася стрілянина. Вогонь відкрив невідомий чоловік. Внаслідок інциденту постраждали двоє людей. Це – Артур Пашкуляк, якого пов'язують з екснардепом Михайлом Ланьо, та його охоронець.

Про ранковий інцидент у Мукачеві повідомляє місцеве видання "Мукачево.нет".

Стрілянина сталася о 10:00 на вулиці Сєченова. У результаті поранили двох людей. А саме –  Артура Пашкуляка, якого пов'язують з екснардепом Михайлом Ланьо, та його охоронця. Про це у телеграмі повідомив журналіст Віталій Глагола.

Артур Пашкуляк в Ужгороді із кульовим пораненням в плече. Так кажуть мої інсайдери в самій клініці "Діамед", де зараз його оперують. Це єдина куля, яка в нього влучила, – написав Глагола.

мукачево стрілянина пашкуляк

 плІнший постраждалий – його охоронець. Він перебуває в Мукачівській ЦРЛ. За словами лікарів, чоловік отримав кульове поранення тазу. Наразі він у реанімації, його стан важкий. Однак постраждалий перебуває у свідомості.

Раніше про те, що поранили саме Пашкуляка, заявляв екснардеп Ігор Мосійчук.

Саме Артур Пашкуляк відігравав ключову роль у кривавих розбірках між бригадою Ланьо і бійцями "Правого сектора" у 2015 році", – написав Мосійчук.

Стрілянина у Мукачеві: дивіться відео

На відео помітно, як чоловік у червоній куртці відкрив стрілянину, ховаючись за стінами сусіднього гаража. 

Чоловік відкрив вогонь у Мукачеві: відео

стрілянина
На місці стрілянини працюють правоохоронці / Фото "Мукачево.нет"

 

Що відомо про перестрілку у 2015 році

Тоді у Мукачеві Закарпатської області відбулася смертельна перестрілка на території оздоровчо-спортивого клубу "Антарес". Конфлікт виник між членами "Правого сектора" та людьми нардепа Михайла Ланьо. У місті оголосили антитерористичну операцію.

Згодом члена "Правого сектора" звинуватили у вчиненні теракту, погрозі вбивством, блокуванні транспортних комунікацій, умисному заподіянні легких та тяжких тілесних ушкоджень та інших злочинах. Йому загрожує довічне ув'язнення.

Читайте також:Хто такий В'ячеслав Соболєв, чия дитина загинула внаслідок обстрілу авто в Києві