Київ
24 липня 2015
Вночі 35-річний киянин через ревнощі вбив суперника (відео)
Всі учасники трагічної події перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, мешканці квартири, у якій сьогодні вночі сталося вбивство, весь час випивали, постійного місця роботи не мали, передає  «Єдність».

То ж, приїзд гостя став зайвим приводом для застілля. Пили натхненно і довго. А коли «накачалися під зав’язку», у господаря виникли підозри щодо таємного зв’язку його співмешканки з товаришем. Про що він дуже  емоційно  повідомив  присутніх.

Виникла сварка. Всі перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння, то ж абсолютно не контролювали ні своїх слів, ні дій.

У якийсь момент ревнивець схопив зі столу кухонного ножа і наніс гостю удар у груди. Від отриманого поранення 37-річний чоловік помер, - йдеться в повідомленні відомства.

Зрозумівши, що накоїв, киянин вискочив з помешкання і побіг у невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група Печерського райуправління столичної міліції, прибувши за викликом, провела низку першочергових дій.

Неподалік від будинку, де сталося вбивство, знайшли і вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж. А через нетривалий проміжок часу на зап’ястях підозрюваного клацнули кайданки, - повідомляє прес-служба.

Вже з’ясовано, що 35-річний затриманий відбував покарання у місцях позбавлення волі за вчинення розбоїв та грабежів.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Фігурантові загрожує до 15 років ув’язнення.

Читайте також: Сьогодні вночі в столиці невідомий зі зброї стріляв у відділення банку