Війна
31 липня 2015
Олександр Фацевич розповів про побутові умови та зарплатню нових патрульних поліцейських
Керівник київської патрульної поліції повідомив, що наразі власної квартири не має, а мешкає разом з іншими працівниками в гуртожитку.
news-image
Голова Департаменту патрульної поліції міста Києва Олександр Фацевич в інтерв'ю виданню Волинська газета розповів, що за період роботи поліції, «відсіяти» планується близько десятка працівників, які з тих чи інших причин не впоралися зі своїми обов’язками, передає «Єдність».
За словами очільника поліції, всі інші трудяться, не покладаючи рук та не рахуючись із часом.
На думку Олександра Фацевича, у працівників патрульної поліції є мотивація – цілком пристойна зарплата та сприяння з отриманням житла.
Особисто я квартири ще не маю. Наразі разом із колегами, які не є жителями Києва, мешкаємо в гуртожитку Академії МВС. Як далі складеться з помешканням – побачимо. А щодо зарплатні, то мінімум, який отримує поліцейський у Києві, становить від восьми тисяч гривень і вище, - розповів майор Фацевич.
Також правоохоронець висловив свою думку щодо рішення  Луцької міської ради присвоїти йому звання Почесного громадянина міста Луцька.
 
Мені складно будь-що коментувати з цього приводу. Бо новина була надто несподіваною. Зізнаюся: дуже і дуже приємно. Але вважаю, в Луцьку є багато достойних людей, які заслужили на таке визнання, – зауважив Олександр Фацевич.
 
Нагадаємо, 29 липня депутати Луцької міськради 32 голосами «за» затвердили Почесним лучанином екс-командира роти спецпризначення «Світязь»,  голову Департаменту патрульної поліції міста Києва, майора Олександра Фацевича.
Читайте також: Керівник київської патрульної поліції розповів, що спить по три-чотири години на добу