Київ
5 серпня 2015
У Києві вчинено розбійний напад на АЗС
У Дарницькому районі столиці близько 4-ї години ранку невідомий, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, пограбував працівників автозаправочної станції.
news-image

Як повідомили у прес-службі ГУМВС України в м. Києві, о 04:10 ранку до міліції  надійшло повідомлення про те, що у Дарницькому районі вчинено розбійний напад на АЗС, передає «Єдність» 

У приміщення автозаправки по проспекту Бажана увірвалася невідома особа і під погрозою застосування предмета, схожого на пістолет, забрала з каси грошові кошти в сумі 500 гривень.

Співробітникам міліції, які прибули за викликом, 44-річний працівник АЗС розповів, що невідомий чоловік був одягнений у чорний одяг, капюшон светру він щільно натягнув на голову, мав прозорі окуляри.

 

Перезарядивши предмет, схожий на пістолет, зловмисник направив його на співробітників АЗС, наказав усім лягти на підлогу та віддати йому грошові кошти з сейфу. Оскільки ключів від сейфу не було, лиходій почав вимагати негайно покласти до його рюкзака гроші з касових аппаратів, - йдеться в повідомленні відомства.

Загальна сума коштів складала 500 гривень.

Наразі розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України «Розбій». Працівники столичної міліції проводять низку оперативно-розшукових заходів, направлених на встановлення особи зловмисника та його затримання.

Читайте також: Вночі київські правоохоронці затримали злочинця за 15 хвилин після скоєння пограбування