Світ
18 грудня 2015
Співробітники готелів розповіли про найдивніші бажання постояльців
Персонал готелів зазвичай намагається зробити все можливе для того, щоб відпочинок гостей був комфортним. Однак деякі прохання постояльців ставлять співробітників в глухий кут.
news-image

Список найдивніших питань і прохань, які надійшли від гостей за останні 18 місяців, склали працівники мережі з 506 готелів Travelodge у Великобританії, пише «Є!» з посиланням на "Навколо світу".

На першому місці виявилось, можливо, дивне тільки для британців питання: "Хаггіс - це тварина?" І мова в даному випадку не про відому марку підгузників, а про національне шотландське блюдо з баранячих тельбухів (haggis).

Далі в списку слідують наївні запитання: "У скільки починається північне сяйво?" і "Коли Лох-несське чудовисько виходить до відвідувачів?"

Потішили співробітників готелю питання про те, де можна знайти cameron's Northern Powerhouse (насправді Northern Powerhouse - це економічний проект британського прем'єр-міністра Девіда Кемерона) і коли Біг-Бен лягає спати.

У безвихідь персонал поставило прохання передати чайкам, щоб кричали тихіше (відомо, що серед всіх птахів британців найбільше дратують чайки). Здивувало співробітників і питання про те, як на вокзалі Кінгс-Крос сісти в потяг до Гоґвортсу - школи чарівництва з серії книг про Гаррі Поттера.

Також постояльці просили співробітників готелю знайти людину, яка могла б влаштувати для них багатоконфесійне весілля; зробити так, щоб місяць дивився у вікно кімнати, оскільки гість збирався зробити пропозицію дівчині виключно при місячному світлі, організувати Різдво в липні і зупинити марафон на той час, коли постояльцеві буде потрібно залишити місто.

Читайте також: Куди поїхати на Новий рік в Україні