Події
28 вересня 2016
В ОУН порадили президенту Ізраїлю не читати московські газети і не дивитися росТБ
В ОУН відреагували на звинувачення у Голокості.
news-image

Заява президента Ізраїлю Реувена Рівліна є плювком в душу українців. Про це заявив глава Організації українських націоналістів (ОУН),  заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Богдан Червак у своєму Facebook, передає «Є!»

Те, що зробив президент держави Ізраїль в Українському парламенті можна трактувати однозначно – плювок в душу українцям.

Звинуватити ОУН в Голокості та ще під час парламентських слухань з нагоди з нагоди 75 річниці трагедії Бабиного Яру – це зневажити українську націю.

Перед ним жоден, наголошую жоден з учасників слухань такого собі не дозволив. Навпаки, усі промовці наголошували – настав час гідно вшанувати пам'ять Олени Теліги і сотень інших учасників Похідних Груп ОУН, які від рук нацистів загинули у Бабиному Яру. При цьому загинули як борці за незалежність України, - написав він.


На думку Богдана Червака, президент держави Ізраїль так і не побачив нової України, про яку говорив та звернувся до  єврейської громади в Україні .

Переконайте пана президента , що читати московські газети і дивитися росТБ не просто шкідливо, але й непристойно, - підсумував він.

Нагадаємо, вчора, 27 вересня Рівлін під час виступу у Верховній Раді звинуватив ОУН у Голокості.

Читайте також: Президент Ізраїлю під час промови в Раді звинуватив ОУН у Голокості