Вартість розумних годинників Apple Watch може досягти $ 20 тис.
Годинники також будуть представлені у версіях середнього рівня Apple Watch і Apple Watch Edition
news-image

Автор блогу Daring Fireball Джон Грубер (John Gruber), пише про Apple і нерідко поширює достовірну інформацію про майбутні новинки компанії, поділився своїми думками щодо "розумних" годин Apple Watch. Авторитетний блогер передбачив ціни на люксові версії гаджета-носимого. Про це передає Є! Єдність.інфо з посиланням на 3DNews.

Нагадаємо, під час анонса Apple Watch у вересні 2014 року виробник назвав базову вартість пристрою - $ 349. У стільки обійдеться "спортивна" модифікація продукту. Годинники також будуть представлені у версіях середнього рівня (називається Apple Watch) і Apple Watch Edition. Остання відрізняється використанням чистого 18-каратного золота і буде коштувати, на думку Грубера, від $ 10 тис.

Раніше блогер передбачав ціну на рівні $ 5 тис., але тепер він каже, що в залежності від розкішності ремінця вартість продукту може досягати $ 20 тис.

На перший погляд цінник може здатися завищеними, але оглядачі BGR знайшли йому пояснення. По-перше, в преміальних смарт-годинах Apple, за даними Cult Of Mac, міститься близько 29 грамів чистого золота вартістю близько $ 854. По-друге, наручний годинник від іменитих брендів, таких як Patek Philippe і Rolex, коштують чимало - від 10 до 30 тис. доларів. У третіх, цінова політика Apple передбачає продаж дорогих високомаржинальних продуктів, відзначають журналісти.

Читайте також: Apple розмістила замовлення на виробництво 5-6 млн "розумних годинників"