Політика
22 січня 2021
Олексій Давиденко: «Якщо губернатор з п'ятниці до понеділка їде з області, щоб провести вихідні з сім'єю, яка живе в іншому кінці України – це тупик»
Громадський активіст запитує для кого старатися очільнику області, якщо всі його найрідніші тут не живуть і жити не будуть.
news-image

На нещодавне призначення губернатором Черкаської області шоумена і колишнього ведучого а зараз депутата від партії “Слуга народу” Олександра Скічка відреагував бізнесмен та громадський діяч Олексій Давиденко.

Не вірю, що можна стати класним главою області, якщо твоя родина постійно живе в Києві, а для тебе область, куди тебе призначив президент – лише відрядження.

Ось запам'ятайте. Якщо губер з п'ятниці до понеділка їде з області, щоб провести вихідні з сім'єю, яка живе в іншому кінці України – це тупик.

Значить. Його крім бабла і самої посади нічого з цією областю не пов'язує і нічого в ній не тримає", - пише Давиденко на своїй сторінці в фейсбук.

Бізнесмен запитує, для кого йому старатися, якщо всі його найрідніші тут не живуть і жити не будуть.

Для тебе ця область – це лише робота, але не дім. Ти не станеш хорошим головою, якщо твій побут знаходиться в сотнях кілометрів від твого місця роботи!", - зазначає громадський діяч.

Давиденко також написав, що будучи президентом, він би призначав главами областей України виключно тих, хто прямо зараз всією сім'єю живе в області чи хто готовий всією родиною переїхати на постійне місце проживання в ту область, куди їде працювати.

Покращувати життя сотень тисяч сімей в області, коли твоя власна сім'я живе в Києві – утопія", - впевнений бізнесмен.

Також стало відомо, що "за півтора року, маючи монобільшість у парламенті і контроль над виконавчою владою, президент Зеленський довів неспроможність реагувати на складні виклики і управляти державою. Натомість він намагається у неконституційний спосіб отримати ще більші важелі впливу". Про це пише у Facebook народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Вікторія Сюмар.

Раніше Гео Лерос розповів про чергові кадрові призначення через «ліфт Єрмаків».

Читайте також:Відкрито кримінальну справу про кнопкодавство під час голосування за Сергія Шкарлета, - Совсун