Київ
10 серпня 2015
Столичний дитячий садочок став переможцем щорічного конкурсу на найкращі будинки і споруди
Заклад переміг у номінації «Об’єкти громадського призначення».
news-image

У конкурсі на найкращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України в 2014 році, у номінації «Об’єкти громадського призначення» цього року переможцем став приватний дошкільний навчальний заклад – Академія сучасної освіти на території Дніпровського району Києва. Про це повідомили у Департаменті містобудування та архітектури КМДА, передає «Єдність».

Щорічний конкурс проводило Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Офіційне нагородження переможця відбулося за участю представників Мінрегіонбуду, Департаменту містобудування та архітектури, Державної архітектурно-будівельної інспекції України, Дніпровської РДА. 

 

На прикладі цього дитячого садочка ми бачимо, як потрібно облаштовувати такі заклади. Не всі бюджетні установи мають подібні можливості, але ми можемо проводити їх реконструкцію і переобладнання, щоб створити належні умови для навчання наших дітей, - зазначив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Нагадаємо, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства затвердило результати конкурсу на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України у 2014 році.

За результатами засідання журі конкурсу визначило переможців в чотирьох номінаціях: об’єкти житлового будівництва; об’єкти виробничого призначення; об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури; об’єкти громадського призначення.

Читайте також: Проект «Київська вітальня» переміг у конкурсі на найкращу концепцію організації громадського простору на Контрактовій площі (фото)